Meer info

1. Duvel on tour

 • a. Wie organiseert Duvel On Tour?

  Duvel on Tour wordt georganiseerd door Duvel Moortgat in samenwerking met Sportizon. Sportizon is een marketing - en eventbureau dat zich specialiseert in sport, jeugd en een actieve levensstijl.

2. Inschrijvingen

3. Praktische informatie

4. Animatie

5. Win een jaar gratis Duvel

 • a. Wat houdt de wedstrijd in?

  Elke deelnemer krijgt een stempelkaart mee op de tocht. Bij elke controlepost dient de deelnemer deze kaart te laten stempelen. Op het einde van de tocht worden alle kaarten verzameld en worden er drie winnaars uit geloot. Deze winnaars krijgen één jaar lang gratis Duvel.

6. Goede doel

7. Veiligheid en signalisatie

 • a. Hoe gebeurt de signalisatie van de tocht?

  Door gekleurde pijlen per route. Wie de Bollekesroute fietst moet de gele pijlen volgen. Wie de Bollekesroute fietst, volgt de blauwe. Bij de Duvel Classic volg je de rode pijlen en de Duvel Tripel Hop wordt bepijld met groene pijlen.

 • b. Is er EHBO voorzien?

  Er is een EHBO post voorzien op de startplaats. Deze wordt duidelijk aangegeven.

 • c. Is er een hulppost voorzien voor fietsproblemen?

  Op beide startplaatsen voorzien we een tentje waar je terecht kan om je fiets te laten herstellen. Op het parcours is er geen mobiele fietshulppost, maar op het noodnummer kan je altijd terecht en vragen om je op te halen.

 • d. Wat kan ik doen als ik iets tegenkom onderweg?

  Bij een valpartij en/of ongeluk met zware verwonderingen is het aangeraden om de ziekenwagen te bellen. Wie na een valpartij en/of ongeluk lichtere verwondingen heeft, kan bellen naar het noodnummer op de brochure. Iemand van de organisatie zal je komen ophalen. Dit kan ook bij fietspech die je tegenhoudt om verder te fietsen.

8. Verzekering