Meer info

1. Duvel on tour

 • a. Wie organiseert Duvel On Tour?

  Duvel on Tour wordt georganiseerd door Duvel Moortgat in samenwerking met Sportizon. Sportizon is een marketing - en eventbureau dat zich specialiseert in sport, jeugd en een actieve levensstijl.

2. Inschrijvingen

 • a. Wie kan zich inschrijven?

  Iedereen die zin heeft in een ontspannende fietstocht! Zowel de pure recreant als de sportievere wielerfanaat kan zijn hart ophalen op Duvel On Tour.

 • b. Wat kost de inschrijving?

  Voor de Duvel Mini, Classic en Bollekesroute betaal je €10. Voor de Duvel Tripel Hop betaal je €12.

 • c. Wat krijg ik voor het inschrijvingsgeld?

  Een prachtig bewegwijzerd parcours dat doorheen Klein-Brabant, Antwerpen en/of Oost-Vlaanderen kronkelt. Iedere deelnemer krijgt bovendien een jeton waarmee een Duvel of andere drank mee genuttigd kan worden. Er worden drie kwalitatieve bevoorradingspunten voorzien voor de Tripel Hop. Wie op voorhand online inschrijft krijgt een uniek Duvel on Tour-gadget: een mini Duvel glaasje met het logo van Duvel on Tour 2020.

 • d. Waarom zou ik op voorhand moeten inschrijven?

  Enkel wie op voorhand inschrijft, krijgt een bijzonder Duvel gadget.

 • e. Kan ik ook op de dag zelf, op 27 september, inschrijven?

  Deelnemers die de dag zelf willen inschrijven kunnen dat aan startplaatsen brouwerij Duvel of stadsbrouwerij De Koninck.

3. Praktische informatie

4. Animatie

5. Win een jaar gratis Duvel

 • a. Wat houdt de wedstrijd in?

  Elke deelnemer krijgt een stempelkaart mee op de tocht. Bij elke controlepost dient de deelnemer deze kaart te laten stempelen. Op het einde van de tocht worden alle kaarten verzameld en worden er drie winnaars uit geloot. Deze winnaars krijgen één jaar lang gratis Duvel.

6. Goede doel

7. Veiligheid en signalisatie

 • a. Hoe gebeurt de signalisatie van de tocht?

  Door gekleurde pijlen per route. Wie de Bollekesroute fietst moet de blauwe pijlen volgen. Wie de Duvel Classic fietst, volgt de rode pijlen. De Duvel Mini wordt aangeduid met gele pijlen en Duvel Tripel Hop herken je aan de groene pijlen.

 • b. Is er EHBO voorzien?

  Er is een EHBO post voorzien op de startplaats. Deze wordt duidelijk aangegeven.

 • c. Is er een hulppost voorzien voor fietsproblemen?

  Op beide startplaatsen voorzien we een tentje waar je terecht kan om je fiets te laten herstellen. Op het parcours is er geen mobiele fietshulppost, maar op het noodnummer kan je altijd terecht en vragen om je op te halen.

 • d. Wat kan ik doen als ik iets tegenkom onderweg?

  Bij een valpartij en/of ongeluk met zware verwonderingen is het aangeraden om de ziekenwagen te bellen. Wie na een valpartij en/of ongeluk lichtere verwondingen heeft, kan bellen naar het noodnummer op de brochure. Iemand van de organisatie zal je komen ophalen. Dit kan ook bij fietspech die je tegenhoudt om verder te fietsen.

  Algemene noodnummers:
  Politie 101
  Brandweer, ambulance 112

8. Verzekering